Publicitat
Publicitat

Pequeños detalles l'estrena destacada de la setmana

Aquesta setmana arriba als cinemes 'Pequeños detalles' el més nou de Denzel Washington. A Torroella un altre gegant de la interpretació, Tom Hanks amb 'Noticias del gran mundo'. Pel que fa a les plataformes destaquen tres propostes.



Les sales de cinema reben aquest cap de setmana una mica d'oxigen amb 'Pequeños detalles' el més nou de Denzel Washington. L'acompanyen Rami Malek i Jared Leto, qui per cert pot guanyar el globus d'or per la seva interpretació. 

 

La cerca d'un assassí en sèrie a Los Ángeles serà el fil conductor d'aquesta pel·lícula, on el passat dels personatges i els seus secrets poden posar en perill la investigació.

I aquest cap de setmana duel d'interpretacions, ja que el cinema montgrí de Torroella aposta per Tom Hanks amb el seu últim film 'Noticias del gran mundo'. Aquí Hanks interpreta a un veterà de guerra que accedeix a lliurar una nena, segrestada fa anys per una tribu, als seus familiars més propers. Però el camí de tornada a casa no serà gens fàcils, perquè s'enfrontaran a greus perills.

A les plataformes tres propostes, la pel·lícula 'Loco por ella' el més nou del director Dani de la Orden. Una comèdia que arriba a Netflix per demostrar que per amor es poden fer grans bogeries. 

 

Després de passar la millor nit de la seva vida, Adri i Carla prometen no tornar-se a veure. Per ell no pot deixar escapar a la dona dels seus somnis, i inicia una recerca per localitzar a Carla. Així arriba a un centre de salut mental, on descobreix que Carla és una de les internes. Completament enamorat, decideix fer-se passar per pacient i així conquistar-la. Però un cop a dins, la seva història d'amor no serà com ell l'havia somiat i sortir del centre no serà tan fàcil com ell pensava.

Filmin tanca la febre amb 'The Assistant' primera pel·lícula sobre el moviment #MeToo, el film protagonitzat per Julia Garner s'inspira en el cas de Harvey Weinstein  i també explora les clavegueres de Hollywood, a través de la jove i discreta assistent d'un important productor que topa amb el masclisme imperant a la indústria.

I acabem el repàs amb l'estrena de la sèrie 'Fantasmas' a Movistar, producció britànica de 13 capítols de poc més de 25 minuts. Comèdia on una parella hereta inesperadament una enorme casa de camp. La casa està plena de fantasmes de totes les èpoques, i tot i els consells de la immobiliària els joves decideixen reconvertir la casa en un hotel. Els fantasmes fan tot el possible per impedir el fet, per això un dia tiren a Alison per la finestra, la sorpresa serà majúscules quan la jove desperta i els pot veure i parlar amb ells.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar