Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament rep 186 sol·licituts pels ajuts per empreses i autònoms

Presentades 186 sol·licituts pels ajuts per empreses i autònoms del pla de xoc de l'Ajuntament de l'Escala. Ara s'ha de resoldre quines d'elles, compleixen els requisits demanats per poder adjudicar-los.

L'Ajuntament de l'Escala, ha rebut 186 sol·licituts per accedir als ajuts per empreses i autònoms del pla de xoc de l'Ajuntament de l'Escala. Un cop revisada tota aquesta documentació, ara, la tramitació es troba en fase de requerir aquella documentació que falta, en alguns casos concrets, per acabar de complementar les sol·licituts. 

Des del consistori s'entenen les inquietuds dels sol·licitants, per la tardança en la resolució i tramitació dels ajuts. Un fet que és merament burocràtic. Amb tot, la regidora assegura que el procés s'està agilitzant el màxim possible. 

La voluntat de l'Ajuntament, és poder adjudicar el màxim de sol·licituts possibles i ajudar a la gran majoria d'empresaris i autònoms del poble.

En total  hi ha una partida de 75.000 euros, i es repartirà un mínim de 300 euros a cada sol·licitant.

A diferència de la convocatòria anterior, en què es van obrir tres línies diferents, en aquest cas, es tracta d'una sola línia de subvencions directes i amb l'objectiu d'esgotar tota la partida que es va preveure per a aquest tipus d'ajuts en el pla de xoc econòmic i social.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar