Publicitat
Publicitat

Moltes novetats al Club Nàutic en espais, serveis i medi ambient

El Club Nàutic l'Escala ha donat a conèixer les novetats de 2021. Es milloren els espais amb tasques de manteniment,  s'afegeixen serveis, com una nova app, i s'incideix en el medi ambient, amb una estació fotovoltaica que donarà l'electricitat necessària pels serveis bàsics. 

El projecte de 2021 del Club Nàutic l'Escala arriba amb moltes novetats. Afecten tant als espais, com als servies, al medi ambient i també la part esportiva.Durant els mesos de tardor-hivern es fan manteniment i millores a les instal·lacions, unes actuacions que afecten tant a sota l'aigua com en superfície.Enguany es fa també el trasllat de la mini-deixalleria, que estava situada  just a l'entrada del club., una zona que es farà més amable amb enjardinant.Pel que fa a les novetats en serveis es destaquen la nova app per dispositius mòbils, una nova càmera exterior i el que s'ha anomenat Ajuts en navegació.

En mediambient la gran novetat és la instal·lació de plaques solars o una campanya de navegació responsable.

Pel que fa a les novetats esportives es donaran a conèixer properament, entre les quals la posta en marxa d'una escola de rem.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar