Aitana Radsma, cinquena al campionat d'Espanya Absolut i primera al català sub-20

L'escalenca Aitana Radsma li ha tret aquest cap de setmana el rècord gironí absolut que tenia la seva germana Àfrica. L'atleta ha quedat cinquena en els 60 metres tanques en el campionat d'Espanya Absolut a Madrid amb un temps de 8.45, segona millor marca de la història en la categoria sub-20.

L'atleta Aitana Radsma continua superant-se. L'escalenca ha participat aquest cap de setmana al campionat d'Espanya Absolut a Madrid i al campionat català sub-20 a Barcelona. Doncs bé, a la capital espanyola ha aconseguit rebaixar el rècord gironí absolut dels 60 metres tanques que tenia actualment la seva germana Àfrica (8.57), ara lesionada.

Aitana ha quedat cinquena en els 60 metres tanques. A la semifinal va fer un temps de 8.46 i a la final de 8.45, que suposa segona millor marca de la història sub-20. Al davant només hi té Maria Vicente.

També aquest cap de setmana, Radsma s'ha proclamat campiona de Catalunya sub-20 a Barcelona. Al Palau Sant Jordi, va haver de frenar una mica per evitar lesions, però tot i això, va endur-se l'or. Va aturar el crono als 8.66.

Aquest cap de setmana, Radsma torna a Madrid per participar en una trobada amb les millors del món, un circuit mundial puntuable per al rànquing europeu i mundial. Tot això dues setmanes abans del Campionat d'Espanya sub-20 que es farà a Antequera (Màlaga).