Publicitat
Publicitat

L'Hospital de Figueres reprèn les visites

Des d'avui l'Hospital de Figueres torna a permetre les visites de familiars de pacients ingressats que no ho estan per COVID. S'han establert dues franges horàries d'una hora cada dia per tal que els acompanyants entrin a les habitacions. La mesura s'ha pogut adoptar per la tendència a la baixa del número d'ingressats.

Atesa la tendència a la baixa del nombre de pacients ingressats per coronavirus que l'Hospital de Figueres està registrant des de fa unes setmanes, i coincidint amb la reducció de la incidència de la malaltia a la comarca de l'Alt Empordà, a partir d'avui es recuperen les visites per als malalts del centre que no tenen la Covid-19. 

Es permetrà l'entrada d'un acompanyant major de catorze anys en dues franges horàries diàries d'una hora cadascuna: d'11 a 12 del migdia i de 5 a 6 de la tarda. Només hi podrà haver un visitant per franja i durant la visita del matí els professionals mèdics aprofitaran per informar de l'estat del pacient. S'estableix un únic accés per als acompanyants, que és la porta principal de l'Hospital. Quan la persona arribi per a la visita, s'ha d'adreçar al guarda de seguretat que li entregarà una targeta amb el número d'habitació del pacient ingressat i una mascareta quirúrgica. No s'han de portar guants. Ningú es pot quedar als passadissos, anar a les sales comunes o visitar altres habitacions. 

Pel que fa a la Unitat de Monitoratge del servei d'Urgències, vist que el nombre més gran de pacients són de COVID, no es permeten les visites. Tot i això, en els dos casos, s'han fet excepcions en les persones en situació de final de vida ,tinguin la Covid-19 o no, amb descompensacions de patologies cròniques o en circumstàncies concretes en què l'equip assistencial responsable així ho indiqui. 

En el cas del sociosanitari Bernat Jaume, no hi ha cap canvi perquè des de l'estiu que es permeten visites seguint un sistema de cita prèvia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar