Publicitat
Publicitat

El Club Bàsquet l'Escala haurà de decidir si torna a competir

La Federació Catalana de Basquetbol s'ha reunit telemàticament amb el Club Bàsquet l'Escala i altres clubs de la demarcació de Girona. En aquesta trobada, la federació va anunciar que li agradaria reprendre la competició la primera setmana de març. Serien lligues descafeïnades, sense ascensos ni descensos. 

Aquesta setmana, el Club Bàsquet l'Escala haurà de decidir si competeix o no. La Federació Catalana de Basquetbol s'ha reunit telemàticament amb els clubs de la demarcació de Girona per anunciar que li agradaria tornar a la competició la primera setmana de març amb un format que no contempla ni ascensos ni descensos.

El CB l'Escala opina què és un format atractiu, però que s'han de valorar els pros i els contres. Hi ha diversos clubs que no tenen la intenció de tornar perquè no volen posar-se en risc.

El coordinador del club explica que parlaran amb els equips sèniors.

 

Fins que la federació no sàpiga quins i quants equips volen competir no anunciarà calendaris.

Veurem quan retorna i quins equips accepten aquestes condicions. Per cert, la Federació Catalana de futbol ha tornat a ajornar la represa de les competicions territorials i de base. L'ens federatiu s'ha fixat com a dates límit el 20 i 21 de març, sempre que ho permeti el Procicat. S'ajornarà també el retorn del bàsquet? 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar