Publicitat
Publicitat

Les mesures covid i restriccions es mantenen

El Procicat ha decidit prorrogar les mesures covid vigent, com a mínim, una setmana més. Es manté confinament comarcal i les restriccions a la restauració i centres comercials. Només es flexibilitzen les activitats extraescolars i les esportives. 

Les mesures covid i restriccions a Catalunya es mantenen fins al 28 de febrer. Després de la reunió del Procicat, el govern català ha decidit prorrogar les mesures vigents aprovades a principis de mes, com a mínim, una setmana més després d'analitzar les últimes dades de les variants covid que han arribat a Catalunya.

D'aquesta manera es manté el confinament comarcal i les mesures aplicades fins ara a la restauració i els establiments comercials. 

Només les escoles veuen com es flexibilitzen algunes restriccions amb la represa de les activitats extraescolars, d'esport escolar i lleure educatiu pels infants d'Educació Infantil i Primària sempre evitant l'aglomeració de persones i la interacció entre diferents bombolles. 

D'altra banda, es reprenen parcialment algunes competicions que donen accés a campionats estatals. Un exemple és el retorn al terreny de joc del primer equip del FC L'Escala, que aquest dissabte reprén la competició a casa davant el Lloret, això sí sense públic. Un partit que el podreu seguir per Canal 10 Empordà el dilluns 1 de març. 

Qui també fa modificacions internes és la Piscina Municipal de l'Escala, que des d'avui doble les seves classes d'activitats dirigides per arribar a més públic, això sí mantenint l'aforament limita al 30% a l'interior i amb grups de cinc persones més el monitor. Per accedir a les activitats dirigides de la piscina cal fer reserva prèvia amb l'App Mi Club Online.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar