Publicitat
Publicitat

Propostes per a tothom

La cartellera de cinema reviu aquesta setmana amb el film 'Nuevo Orden', a Torrella arriba 'El profesor de persa' cinema de caràcter històric i les plataformes s'omplen amb novetats esperades com 'El internado: Las Cumbres', la segona temporada de 'Hierro' o 'Tribus de Europa' entre moltes altres.

Les sales de cinema continuen lluitant per mantenir les seves portes obertes, aquesta setmana i amb l'ajuda del film 'Nuevo Orden' poden oferir contingut nou i amb una mica de ganxo per atraure a l'espectador. El film està dirigit per Michel Franco i va ser una de les guanyadores de la passada edició del Festival de Venècia, on va emportar-se el lleó de plata del premi del jurat i el premi jurat jove. 

 

Diego Boneta, Dario Yazbek i Naian González son els protagonistes d'aquest drama polític social on un casament de l'alta societat mexicana s'acabarà embolicant i molt quan una inesperada revolta social dona pas a un violent cop d'estat. Un fet vist a través dels ulls de la núvia i de tots els seus treballadors.

Com ja fa unes setmanes també us informem que la pel·lícula del cap de setmana del cinema montgrí de Torrella és 'El profesor de persa' drama històric Alemany. Un jove belga jueu és arrestat i destinat a un camp d'extermini. Per salvar la seva vida afirmar parlar presa, fet que complau a l'oficial encarregat perquè vol aprendre l'idioma. El que li ha salvat la vida ara és un greu mal de cap perquè s'ha d'inventar tot un idioma i a més recordar les paraules.

Pel que fa a les plataformes, setmana important amb diverses estrenes esperades i retrobaments com el cas de la segona temporada de Hierro a Movistar plus. Nou cas per a la jutgessa Candela, ara un cas de custòdia de menors amb certes complicacions. Tot i això Candela no deixarà certs problemes de la primera temporada.

 

L'estrena de la setmana la trobem a Amazon Prime Video on arriba 'El internado: Las Cumbres', reinici de la la mítica sèrie 'El Internado' això sí amb nou internet, nous alumnes, nous professors i més misteris. Vuit capítols on ens traslladarem a l'Internat Las Cumbres, un centre perdut a les muntanyes i pensat per a nens conflictius. Un lloc on les llegendes són més vives que mai i on secretes del passat posen amb perill als residents.

 

Netflix proposa 'Tribus de Europa' la seva aposta per aconseguir una part del pastís. Sèrie alemanya i apocalíptica que ens trasllada a l'any 2074, Europa pràcticament a desaparegut i és governada per tribus d'humans que lluiten entre si per sobreviure i trobar recursos. Tres germans inicien un viatge inesperat i troben un artefacte que sembla ser l'objecte de desig de totes les tribus, la guerra acaba de començar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar