Publicitat
Publicitat

L'Escalenc torna a ser als quioscos amb la cara renovada

La revista l'Escalenc reprèn el seu contacte amb els lectors després d'un any d'absència. Aquest cap de setmana ha tornat als quioscos amb un disseny renovat, amb totes les pàgines a color i amb nous col·laboradors.

El número 429 de la revista cultural i informativa l'Escalenc torna a la seva cita periòdica amb els lectors després d'un parèntesi d'un any provocat per la pandèmia de covid-19. De fet, la renovació de l'equip i de la presentació de continguts ja estava prevista per ara fa un any, però l'esclat de la pandèmia ho va parar tot.

Les mateixes seccions fixes dels col·laboradors habituals, seguides del full obert, que inclou aquelles col·laboracions més esporàdiques. Apartats com l'Escurça, les converses radiofòniques, el noticiari local, el lleure, els esports, la galeria d'escalencs i l'humor i la fotografia antiga de la contraportada completen la paginació de l'Escalenc. Històricament un dels puntals per a la subsistència de l'Escalenc al llarg dels anys ha estat la confiança que li han donat els subscriptors. En aquesta represa, es demana als que ja ho eren així com a aquells qui vulguin fer-se'n de nou, que omplin la butlleta que s'ha encartat dins l'exemplar d'aquest mes. 

L'Escalenc es ven al preu de 3 euros, 2 i mig per als subscriptors. Es pot trobar a la Llibreria Camp Rabassa, a la Llibreria Vitel·la, a Papereria Print i a Titograma. Respecte l'etapa anterior falta la llibreria Andreu del carrer del Port que va tancar portes l'estiu passat.

La nova etapa també passa per la renovació i revisió dels anunciants. La majoria són anunciants que ja hi eren l'any passat. Se n'ha incorporat de nous i se'n volen incorporar encara alguns més per acabar de fer sostenible la revista.

El número que ha sortit aquesta setmana s'ha fet una pàgina gratuïta amb el llistat de tots els agremiats a la UBET, com a gest de confiança i de suport a un sector que està patint especialment els efectes del confinament i les mesures anti-covid.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar