Publicitat
Publicitat

Miquel Bosch explica si jugar sense públic és viable

El president del FC l'Escala, Miquel Bosch, explica que el primer equip del club podria sobreviure tot i no tenir públic al camp en cas que la competició retornés a finals de mes. Bosch assegura que ara mateix el club està al dia de tots els pagaments i que va resolent els problemes que van sorgint. 

L'entrevista que ha concedit el president del FC l'Escala, Miquel Bosch, als mitjans de comunicació locals ha estat marcada pels temes econòmics. De moment, la represa de la competició seria sense públic i sense tenir el bar obert... La pregunta és si l'Escala podria sobreviure sense aquests ingressos tan importants que ajuden a pagar, per exemple, les despeses d'arbitratges. 

En cas que retornés la competició, el FC l'Escala mensualment hauria de pagar 6.150 euros en arbitratges i proves de PCR i testos d'antígens. 950, que serien les despeses dels dos partits a casa i 5.200 que serien el cost que tindríen aquestes proves mèdiques a les quals s'haurien de sotmetre cos tècnic i jugadors cada quinze dies tenint en compte que cada prova podria valer uns cent euros. 

En aquests 6.150 euros se li haurien de sumar les despeses de cos tècnic i jugadors. 

Un dels altres canvis serà en els desplaçaments. Ara no es farà el desplaçament amb autocar sinó amb els cotxes particulars. 

Bosch també va explicar que els partits podrien jugar-se els dissabtes a les 16 h. Perquè aquest canvi fos possible haurien de passar dues coses: que no hi haguessin partits de futbol base aquella mateixa tarda i que els partits s'haguessin de jugar obligatòriament sense públic. Segueixen les negociacions entre clubs i federació i aquest dijous és el darrer dia perquè aquells equips que vulguin renunciar a la competició ho comuniquin.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar