Publicitat
Publicitat

Torna el curs de francès per a comerciants en format online

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Escala impulsa un nou curs de francès per a comerciants i empresaris de l'Escala. Es farà en format online i constarà de 10 sessions. 

La setmana que ve, començarà una nova edició dels cursos de francès que s'ofereixen des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Escala. L'objectiu és millorar la formació dels comerciants i empresaris del sector serveis del municipi, i d'aquesta manera el personal de les empreses que treballen de cara al públic podran ampliar la seva qualificació i oferir una millor atenció al client. El curs s'impartirà en línia per facilitar l'ensenyament de l'idioma, més enllà de les mesures de seguretat per la situació de pandèmia.

El curs començarà el pròxim 18 de febrer i acabarà el 29 d'abril, i s'impartirà els dijous des d'1/4 de 3 fins a 1/4 de 5 de la tarda. Es de nivell bàsic de francès i constarà de 10 sessions. I és que cal tenir en compte que una gran part dels turistes que vénen a l'Escala són francòfons. L'Ajuntament treballa, ara, en oferir nous cursos que es faran al llarg d'aquest primer semestre de l'any. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar