Publicitat
Publicitat

Tom Hanks, Timothy Spall i Robert de Niro arriben a la pantalla

Poques opcions a la pantalla gran i no masses a la pantalla petita, però arriben noms propis com el de Tom Hanks. Molts diuen que fa olor d'Oscar amb el seu nou film el western 'Noticias del gran mundo'.

Les estrenes a les sales de cinemes, continuen arribant amb compte gotes. Aquesta setmana hi ha cinc estrenes, algunes d'elles produccions de l'any 2018. De totes la que té més números per arribar a les multisales és 'La Sra. Lowry e Hijo', biopic de Laurence Stephen Lowry, icona artístic britànic.

Vanessa Redgrave i Timothy Spall són els atractius principals d'aquest film on es mostrarà a l'espectador la relació tòxica que unia a mare i fill. Lowry va ser una de les figures artístiques més importants del Regne Unit a mitjans del segle XX, sobretot amb la seva visió de l'Anglaterra industrial. Un artista que no va comptar mai amb el suport de la seva mare, qui va mirar sempre d'enfonsar l'ambició artística del seu fill i va criticar qualsevol dels seus gustos.

El cinema de proximitat el trobem a Torroella de Montgrí, qui de moment manté les seves portes obertes tot i el confinament comarcal, que per exemple impadeix els escalencs anar a Torrella. Aquest cap de setmana el film serà 'La última gran estafa' amb Robert de Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones. Una comèdia d'altura.

Un productor de Hollywood en hores baixes després del fracàs del seu últim film, queda endeutat fins a les celles amb el cap de la màfia local. Buscant una solució als seus problemes, creu que el millor serà fer una nova pel·lícula d'acció i amb escenes de molt de risc. L'objectiu provocar la mort de l'actor principal i cobrar de l'asseguradora. Per fer això el millor serà l'actor Duke Montana, però el que havia de ser una tasca molt fàcil serà una autèntica tortura, ja que els intents per assassinar a l'actor fallen cada cop... Però tal vegada aconseguirà la millor pel·lícula de la seva carrera.

i pel que fa a les plataformes, aquesta setmana s'emporten el pastís dues opcions de Netflix. La primera 'Noticias del gran mundo' un western amb el sempre interessant Tom Hanks, de fet els experts diuen que l'actor ja fa olor d'Oscar.

En aquest film Tom Hanks serà un veterà de guerra, que durant un deels seus viatges topa amb una nena raptada fa anys i educada per la tribu Kiowa. Ell es planteja tornar la nena amb la família que li queda, però els esperen centenars de quilòmetres, molts perills i una connexió nul·la, el primer entrebanc no parlen el mateix idioma. Però poder no els faltarà la mateixa llengua per trobar un lloc que puguin anomenar casa.

i per un públic més adolescent, i molt adequada per aquestes dates arriba la tercera i última part de 'A todos los chicos' ara titulada 'A todos los chicos: Para siempre'. On la parella protagonista s'hauran d'enfrontar a l'últim obstacle que posa en perill la seva relació, el pas a la universitat. Un fet que els pot unir molt o els pot condemnar a viure a quilòmetres de distància un de l'altre. Seran capaços Lara Jean i Peter de superar aquest nou problema?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar