Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle està obert a noves propostes

El tècnic Pitu Batlle valora l'experiència amb el Banyoles, de Tercera Divisió, positivament tot i acabar destituït pels mals resultats. L'escalenc, que  està obert a noves propostes, li agradaria agafar un equip que estigui prop de l'Escala. Batlle ha estat a l'Esports10 i també ha parlat del seu germà Antoni Batlle.

Pitu Batlle ha visitat aquesta setmana els mitjans de comunicació locals per explicar com es troba després que hagi el Banyoles l'hagi destituït pels mals resultats. En deu partits, set derrotes, dues victòries i un empat. L'entrenador explicava que ja feia jornades que estava avisat.

L'escalenc està obert a noves propostes. Sí son a prop de l'Escala molt millor.

Batlle és un apassionat de l'esport territorial perquè tot és més proper. 

Al president del FC l'Escala, Miquel Bosch, se li acaba el mandat al juny. Antoni Batlle s'animaria a ser el pròxim president del FC l'Escala? El seu germà respon.

Recordem que Pitu Batlle va tenir com a president el seu germà Antoni des del 2012 fins al 2015. Rafel Sabadí va dimitir com a president el 30 d'agost de 2011, moment en què Antoni Batlle va convertir-se en el màxim responsable del club. Per cert, aquest 25 de febrer farà ja cinc anys de la pèrdua d'en Rafelet.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar