Publicitat
Publicitat

L'Escola Esculapi celebra un Dijous Llarder diferent

L'Escola Esculapi ha modificat la celebració del Dijous Llarder a causa de la pandèmia. Cada cicle ha fet una activitat diferent. Els més petits han anat a esmorzar a la platja de Riells. 

La pandèmia del coronavirus també ha obligat a modificar els plans de l'Escola Esculapi per celebrar les tradicions de carnaval. Durant tota la setmana s'han fet activitats relacionades amb aquesta festa. 

Avui, Dijous Gras, haurien fet un esmorzar al pati de l'escola tots junts, però la situació ha fet que canviessin els plans, però sense renunciar a la festa. Així mateix, els nens del cicle inicial i infantil han anat a esmorzar a la platja de Riells, els de cicle mitjà han fet una excursió pel camí de Sobrestany i els més grans han fet una bicicletada fins al Pump Truck de l'Escala. 

Entre les activitats que havien de fer durant aquesta setmana boja, avui, la consigna era vestir-se d'un sol color per anar a esmorzar a la platja. Ho han explicat la Maria i la Ona, alumnes de l'Esculapi. 

Demà divendres, en comptes de la tradicional rua pels carrers del costat de l'escola, es farà una exhibició de danses i disfresses. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar