Publicitat
Publicitat

32 dels 40 equips de Primera Catalana diuen 'no'

Els equips que competeixen a la Primera Catalana de futbol s'han reunit per tercera vegada per votar si estan d'acord amb les condicions que proposen la Generalitat i la federació per retornar a la competició. La resposta ha estat clara, no volen tornar perquè amb les condicions actuals és impossible. 

Era evident que els equips de la Primera Catalana diguéssin no a la represa de la competició a finals de mes perquè amb les condicions que proposen la Generalitat i la Federació Catalana de futbol serien inviable econòmicament. 32 dels 40 equips de la Primera Catalana han votat que no. Volen que la federació es faci càrrec del cost dels test PCR per jugar i que pugui assistir públic al camp.

Els clubs han enviat una nova carta al president de la federació explicant que en cap moment s'han adreçat als clubs per valorar les inquietuds que han transmès, que no han atès les consideracions en les darreres cartes enviades i que malgrat la voluntat sempre manifestada de voler competir, es troben davant d'una situació que no té res a veure com es va planificar la temporada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar