Publicitat
Publicitat

Marçal Sáenz s'afegeix a la rutina del FC l'Escala

El primer equip del FC l'Escala torna als entrenaments per preparar el retorn a la lliga programat a finals de mes, amb una cara nova, la de Marçal Saenz. L'expert en la pilota parada, després del seu pas pel Banyoles, tornarà a vestir l'equipació escalenca. L'equip disposa de tres setmanes per agafar el ritme.

Han estat tres mesos d'inactivitat. La lliga ja es donava gairebé per perduda, però sí han retornat els entrenaments perquè la competició començarà a finals de mes. Aquest dimarts al vespre, els jugadors del primer equip del FC l'Escala ha retornat al Nou Miramar amb somriures i bon ambient. La represa a la lliga ha sorprès. 

Han tornat tots els jugadors o n'hi ha algun que ha deixat l'equip per por a contagiar-se?

El tècnic escalenc confessa que no n'hi ha prou amb tres setmanes d'entrenament i que les lesions seran inevitables. 

La lliga, que recordem que ara és de deu equips de la província de Girona i comarca d'Osona, serà a una fase. Dues jornades ja s'han disputat, ara falten per disputar setze partits. La permanència serà cara?

El cos tècnic de l'Escala es planteja fer algun partit amistós.

Equips com el Gavà i el Mataró han decidit plantar-se perquè no volen vetllar per a la salut de jugadors i cos tècnic i també per la greu situació econòmica. Això portarà conseqüències. El president de la FCF, Joan Soteras, i el secretari de la federació, Oriol Camacho, han dit que qui es negui a jugar anirà a Quarta Catalana. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar