Aitana Radsma guanya la Copa Iberdrola

L'atleta Aitana Radsma esgarrapa cinc punts en la prova dels 60 metres tanques perquè el Playas de Castellón torni a guanyar la Copa Iberdrola, el campionat d'Espanya femení de Clubs. L'escalenca, dilluns, també va participar en el Meeting Internacional de Catalunya.

El Club d'Atletisme Playas de Castellon torna a revalidar el títol del campionat d'Espanya femení de clubs, la Copa Iberdrola, a pista coberta. El club castelloní va aconseguir 67 punts, el FC Barcelona 62 i el València Club Atletismo 55. L'escalenca Aitana Radsma va poder sumar cinc punts pel seu club perquè va quedar segona en els seixanta metres tanques amb un temps de 8,52. Va millorar la marca personal que era de 8,60. La primera classificada, Caridad Jérez. Va aturar el crono als 8,36. La prova va celebrar-se al Palau Sant Jordi de Barcelona. Dilluns, Aitana també va participar en el Meeting Internacional de Catalunya.