Publicitat
Publicitat

Els tallers de la memòria no s'aturen, s'adapten

El Consell Comarcal no atura els tallers de memòria malgrat la situació actual. Els participants d'aquests tallers continuaran exercitant la memòria a través d'uns reptes que es fan arribar als usuaris, a través del Whatsapp o correu electrònic, amb periodicitat setmanal.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha posat en marxa una nova edició dels tallers de memòria per a gent gran. Aquests tallers, dirigits i impartits per professionals tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de la comarca, tot i que en aquesta edició s'han hagut de canviar totes les dinàmiques de funcionament. Per això s'ha decidit mobilitzar els usuaris del taller a continuar exercitant la memòria a través de reptes virtuals setmanals. 

A hores d'ara es treballa amb via whatsapp. Més enllà d'un espai per exercir les capacitats cognitives s'ha convertit en un espai virtual a través del qual les persones grans interaccionen, comparteixen i es fan suport mutu. Tot i els reptes virtuals i la innovació del taller, també hi ha la possibilitat d'accedir als reptes en format paper. 

Totes aquelles persones grans que vulguin exercitar la memòria poden participar dels tallers, enguany no hi ha límit de participants com en les edicions presencials. Tots els interessants s'han de posar en contacte amb serveis socials, trucant al telèfon 972774848 o enviar un correu electrònic a ssocials@lescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar