Publicitat
Publicitat

L'Escala no celebrarà cap activitat del Carnaval

Enguany no es farà cap activitat per celebrar el Carnaval a l'Escala. La situació epidemiològica no permet fer ni la tradicional rua, ni les altres activitats relacionades amb la festa. Canal 10 Empordà, oferirà els resums de les rues dels últims 4 anys. 

Aquestes imatges no les podrem veure aquest any. Els carrers de l'Escala, enguany, no s'ompliran de confeti i música. Fa uns mesos ja es va anunciar que aquest any no es celebraria la tradicional rua de carrosses i comparses del diumenge de Carnaval. L'aglomeració de gent, tant en les carrosses com en el públic, o a la mateixa nau dels carrossaires, feia impossible poder realitzar aquesta festa de manera segura, tal com demana la situació de pandèmia que viu el país. Per aquest motiu, des de la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament es va decidir no tirar endavant. Amb tot, però, es deixava la porta oberta a poder fer algun tipus d'activitat, bé fós on-line o bé fós presencial amb aforaments controlats. De fet, des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i la Comissió, s'estava estudiant la possibilitat de fer una exposició de les disfresses més emblemàtiques de les rues de les edicions pasades. Finalment, però, es va desestimar aquesta opció, tenint en compte que la ubicació prevista era a la Sala Polivalent, i aquest espai, finalment, serà utilitzat com a col·legi electoral a les eleccions a la Generalitat de Catalunya d'aquest diumenge. 

Malauradament, l'Escala, aquest any no viurà el Carnaval. No es farà cap rua, ni les actuacions infantils. Tampoc el ball de disfresses del dissabte a la nit, ni el dinar de carrossaires, com tampoc el de germanor del dilluns. I tampoc es ballarà a ritme de La Farandola. 

L'única manera de viure aquesta tradicional festa, molt sentida a l'Escala, serà a través de Canal 10 Empordà. A partir d'aquest dimecres dia 10, s'oferiran els resums de les rues 2017 i 2018. I a partir del dimecres 17 de febrer, serà el torn de les rues dels anys 2019 i 2020. Podeu consultar els horaris de programació al lloc web: www.canal10.cat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar