Publicitat
Publicitat

La Primera Catalana, al febrer i sense públic. Quina serà la resposta dels clubs?

Els equips de la Primera Catalana de futbol han conegut que la competició es reprendrà l'últim cap de setmana de febrer, sense públic i a una fase. Aquesta decisió de la Federació Catalana de Futbol no ha agradat massa als equips perquè jugar a porta tancada no és viable econòmicament.

Dijous passat tot eren alegries perquè la Generalitat anunciava el retorn de la Primera Catalana, però ahir dilluns al vespre es va saber que la competició retornaria l'últim cap de setmana de febrer i a una fase. Així ho va anunciar la Federació Catalana de Futbol (FCF) a través d'un comunicat en què també diu que la Generalitat prohibiria l'entrada de socis i aficionats als camps de futbol.  

Faltarà saber quina serà la resposta dels equips perquè no s'ha complert cap punt dels que demanaven, entrenar quatre setmanes, que es fes amb públic i tenir el bar obert. 

El que no volien els clubs era que la competició es desvirtués. Si el primer partit ha de ser l'últim cap de setmana de febrer, i tenint en compte que queden setze jornades per disputar, enguany la Primera Catalana acabaria més tard, el segon cap de setmana de juny. 

Una vegada acabada la competició hi haurà ascensos i descensos previstos en el Pla de Competició. Aquí molts clubs podrien dir que no hi ha el mateix nivell a Girona que a Barcelona.

Qui estarà content és el president del Bescanó, Dani Genohoer.

Per arribar amb les millors condicions possibles al retorn de la competició, s'autoritzen excepcionalment partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició, amb grups estables disponibles. Sigui com sigui, la FCF no ha escoltat als clubs.

Un altre dels aspectes que quedaria per resoldre va lligada amb les PCRs i els testos. Qui hauria d'assumir els costos d'aquestes proves en cas que hi hagués algun jugador que donés positiu? 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar