Publicitat
Publicitat

Bon acolliment de la Cursa Virtual Contra el Càncer

Bona participació a la Cursa Contra el Càncer, que enguany s'ha fet de forma virtual a causa de la pandèmia. Diumenge s'acavaba el termini per poder fer-la. 

Aquest any, la pandèmia ha obligat a canviar totalment el format de la tradicional Cursa Contra el Càncer de Girona. S'ha hagut de fer de forma virtual. I es que els corredors podien inscriure's i realitzar un recorregut, de mínim 5km, en el seu municipi i després penjar una foto a les xarxes socials etiquetant a Catalunya Contra el Càncer Girona i amb l'etiqueta #JoCorroPerTu. 

A l'Escala hi ha hagut una alta participació, s'han fet prop de 90 inscripcions presencials, però també se n'han fet moltes de manera online, que encara no s'han pogut comptabilitzar. 

La possibilitat que cadascú pogués fer la cursa al seu municipi, ha fet que molta gent valorés la possibilitat de poder participar-hi. Eva Guinart és una de les participants.

Aquest any passat, 2020, a la demarcació de Girona, s'han recaptat 4.800 euros. Tenint en compte que la majoria d'activitats que es fan habitualment no s'han pogut realitzar, se'n fa un balanç molt positiu. 

L'objectiu des de l'Escala, les poder celebrar el Sant Jordi, fer alguna conferència i el concert d'Estiu. 

Balançs molt positiu, doncs, d'aquest nou format de la cursa, obligat per la pandèmia i ara, amb l'esperança posada en poder seguir recaptant fons per la investigació del càncer a través de les activitats que es fan al llarg de l'any. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar