Publicitat
Publicitat

Les plataformes digitals guanyen la partida

Aquesta setmana només arriba una estrena a les sales de cinema, mosta del mal moment que està passant el setè art. Per gaudir de cinema ens toca quedar-nos a casa on aquesta setmana podrem gaudir de 'Malcom and Marie' a Netflix, 'Personal Assistant' a Movistar o 'Confinados' a HBO.

 Aquesta setmana fem un repàs a les novetats a les sales i com ja fa unes setmanes ho completem amb les estrenes a les plataformes. Doncs com tothom sap, els cinemes no estan passant pel seu millor moment. Poc públic, confinaments i la falta de novetats han fet que molts hagin tancat temporalment. Aquesta setmana per exemple només s'estrena una pel·lícula, de fet és un documental 'La pintora y el ladrón' distrubit per Filmin. Un documental arxipremiat i possible candidat a l'Oscar segons els experts. La producció explica l'amistat, sota tot pronòstica, d'una pintora i el lladre de dues de les seves obres més valuoses.

 

Pel que fa a estrenes directes a les plataformes, a Netflix arriba 'Malcom and Marie' per alguns un exercici acadèmic i per altres una pel·lícula més pel lluïment de les seves estrelles Zendaya i John David Washington. Ells seran Malcom i Marie, una parella que arriben d'una festa i la nit fa un gir quan s'expliquen certes veritats que posaran a prova el seu amor. 

Movistar estrena divendres 'La lista de los desos' producció espanyola on dues amigues de les sessions de quimioteràpia fan una llista d'aquelles coses que sempre han volgut fer, però mai s'han atrevit. Ara poder serà el millor moment per complir els seus desitjos.

 

I dissabte, també a Movistar arribarà Dakota Johnson amb 'Personal Assisstant' on interpreta a Maggie una assistent personal amb més feina que hores. Ella cuida a la diva Grace Davis, una estrella musical amb molt d'ego, qui el seu representant creu que al tram final de la seva carrera s'ha de dedicar cada nit a fer el mateix concert a Las Vegas. Serà llavors quan Maggie li proposarà produir un nou disc. Així la jove vol demostrar que ella és una gran productora i que Grace Davis encara li queda corda per estona. 

I HBO estrena el film 'Confinados' amb Anne Hathaway i Chiwetel Ejiofor, una pel·lícula del creador de 'Mr and Mrs Smith'. Ells dos seran una parella que decideixen separar-se just el dia que es decreta confinament domiciliari obligatori. Així que es trobaran atrapats entre quatre parets i amb un company que no suporten. Però la situació forçada també els farà descobrir alguna sorpresa, que els podrà ajudar a superar la situació econòmica i poder també la sentimental.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar