Publicitat
Publicitat

Balanç del projecte socioeducatiu

És en dansa el projecte socieducatiu impulsat per l'Ajuntament de l'Escala. Els regidors de les àrees que hi intervenen i els tècnics que el tiren endavant s'han trobat per fer balanç des que va començar el mes de novembre.

Bones sensacions dels primer mesos de l'entrada en funcionament del projecte socioeducatiu, impulsat per l'Ajuntament de l'Escala. El projecte va iniciar-se el mes de novembre. A causa de la pandèmia no va poder fer-ho a l'octubre com estava previst. Amb tot, les primeres valoracions són molt bones. Ara, s'ha presentat l'equip que en forma part i s'ha fet balanç d'aquests primers mesos d'arrencada. N'ha parlat la regidora d'Educació, Maite Cortés. 

Aquest projecte, també compta amb el suport de l'Àrea de Serveis Socials. Des de la qual, la seva regidora, Ramona Viella, s'ha mostrat molt satisfeta. A més, al haver hagut d'enderrerir l'inici, farà que el projecte acabi el mes de juliol i es pugui enllaçar amb el reforç escolar, de manera que els joves escalencs no perdin el ritme d'estudi. 

El programa coordina diverses activitats, com són l'Espai Jove, el reforç escolar i el servei socioeducatiu. Un dels objectius del projecte és crear recursos fora d'horari escolar, per als infants i adolescents que, per motius sociofamiliars i laborals, queden moltes hores sense la supervisió i el suport d'un adult i es poden trobar en risc d'exclusió social. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar