Publicitat
Publicitat

L'oposició municipal reclama més planificació en temes d'energies renovables

L'Ajuntament troba a faltar planificació territorial sobre instal·lacions d'energies renovables. Va ser un dels temes tractats a l'apartat de precs i preguntes del ple de dilluns.

L'entrada d'un projecte de camp de plaques fotovoltaiques ha refrescat el debat sobre la potencialitat de les energies renovable. Al ple de dilluns, la portaveu d'ERC va demanar al govern quines gestions s'han fet amb la Diputació per estudiar aquest potencial i quin és el posicionament respecte el projecte de camp de plaques solars.

Qüestions que comparteix el govern, que creu que no és una bona alternativa per la proximitat amb el Parc Natural i reivindicant que cal la implicació d'administracions superiors per planificar on i quantes instal·lacions poden proliferar al territori.

Des del grup de Gent de l'Escala es va demanar informació sobre la gestió del manteniment de les escoles, centrant l'atenció en l'escola Empúries i la degradació de l'edifici històric.

La regidora d'educació, Maite Cortés, va respondre que l'educació és un dels temes prioritaris del govern i, a banda de la pregunta sobre el manteniment, va recordar el protocol d'absentisme escolar que s'està elaborant des de l'àrea i altres projectes en vigor.

Des d'EnComú l'Escala, un dels temes que va plantejar va ser el de les ocupacions d'habitatges, tot preguntant perquè l'Ajuntament no ha respost a tres propostes de lloguer social que la PAH diu que hauria d'haver rebut l'Ajuntament.

La resposta va ser del regidor d'urbanisme, Josep Bofill.

Aquests són alguns dels temes plantejats. Va ser un ple on el punt de precs i preguntes va ser el més extens, amb un debat que rondaria l'hora de durada. Podeu recuperar l'enregistrament íntegre al web radiolescala.cat, al programa "Talls de ple" o al facebook de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar