Publicitat
Publicitat

Una vuitantena d'empreses sol·liciten l'ajut de l'ajuntament de l'Escala

Una vuitantena d'empreses de l'Escala rebran 500 euros de la segona línia d'ajuts en motiu de la pandèmia. Una tramitació més fàcil ha agilitzat les sol·licituds. S'hi han destinat un total de 75mil euros i no es descarta fer-ne més.

Anunci 0s

Prop de 80 empreses i autònoms de l'Escala han presentat sol·licitud dins la segona línia d'ajuts al sector oferta per l'ajuntament de l'Escala, un tràmit que s'acabava aquest dilluns.Es van disposar un total de 75mil euros, amb un mínim de 300 per cada sol·licitant amb la possibilitat d'ampliar-ho fins a 500 en funció de les peticions rebudes.Falta valorar, però segurament totes rebran la quantitat màxima.Aquesta era la segona tongada d'ajuts, on s'ha facilitat al màxim la tramitació.

No es descarten noves campanyes, dependrà de l'evolució de la pandèmia.

Ho explica Marta Rodeja al programa La Casa de la Vila, on parlava també de l'Associació de Badies més Belles del món, una iniciativa que continua activa.

Rodeja també parlava del Festival Portalblau, que es celebrarà de nou en un format adaptat a la situació.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar