Publicitat
Publicitat

D. Maestre, jugador del segon equip: 'No la donem per acabada'

El projecte del segon equip del FC l'Escala era motivant, però a causa de la pandèmia s'ha aturat en sec. Els jugadors no saben si retornarà la competició, però tenen l'esperança que es reprenguin els entrenaments abans de tancar la temporada. Ara no s'exerciten perquè diversos efectius estudien a Girona.

Aquest havia de ser un any il·lusionant perquè s'havia fet realitat un dels projectes que tenien en cartera ajuntament i club de futbol. El president del FC l'Escala, Miquel Bosch, confirmava a finals de març que hi hauria un segon equip. A finals de juny, coneixíem que Robert Figueras seria l'entrenador i que molts jugadors havien mostrat interès a formar part d'aquest projecte. La pandèmia ha aturat tot això. Ara mateix molta incertesa. 

El toc de queda i el confinament municipal han estat un clar entrebanc i cos tècnic i jugadors van decidir suspendre els entrenaments. Van optar per posar  per davant la salut als entrenaments.

Els jugadors encara no donen la temporada per acabada.

Passen els dies i s'exhaureixen els caps de setmana disponibles per poder disputar la competició. 

Recordem que el segon equip va debutar al grup 30 de la Quarta Catalana, el 10 d'octubre, al camp de l'Esplais amb derrota per 2 a 1 tot i que Joel Casado va avançar els escalencs. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar