Publicitat
Publicitat

El projecte Okup'Alt té totes les places plenes

El projecte Okup'Alt tanca inscripcions amb les 10 places disponibles ocupades. En reserva queden 7 persones per si a última hora i algun dels inscrits no pogués acabar participant-hi. La presentació oficial serà el 15 de febrer.

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de l'Escala, en coordinació amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ha tancat el període d'inscripció al programa Okup'Alt 2021, destinat a donar una formació professionalitzadora a joves entre 16 i 24 anys que no treballen ni estudien. 

El tret de sortida del programa, serà el proper 15 de febrer i tindrà una durada de 3 mesos. L'objectiu del projecte és donar formació, gratuïta, a joves perquè puguin aprendre un ofici i trobar feina a partir dels coneixaments adquirits. La manera d'aprendre l'ofici és totalment pràctica, en petits grups i a l'aire lliure. 

En el cas del curs de manteniment i pintura que es durà a terme a l'Escala, la formació es farà de dilluns a divendres de 9 a 13h del matí, aprenent com pintar edificis i mobiliari urbà, polir i envernissar, fer petits murs, rehabilitar parets, arranjar voreres, treballs de fusteria i manyeria i obra. Per complementar la formació es preparen currículums, es fan entrevistes de feina, xerrades sobre emocions, prevenció de riscos laborals, sortides i masterclass, entre altres aspectes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar