Publicitat
Publicitat

Un exentrenador del FC l'Escala ha entrenat jugadors que estan a l'atur

L'entrenador més jove de la història del FC l'Escala, Pere Ballart, ha estat fent sessions d'entrenament a jugadors professionals que son a l'atur o que no tenen equip. Aquestes jornades especials, de dues setmanes, han estat organitzades per l'AFE, l'Associació de Futbolistes Professionals.

Va arribar al Nou Miramar com a preparador físic i va marxar com a entrenador. Pere Ballart, als 24 anys, es convertia en tècnic del primer equip del FC l'Escala després de la destitució de Pitu Batlle. A l'Esports10 d'aquesta setmana, Ballart admetia que el repte era entrenar a gent més gran que ell i que les banquetes, sigui de l'Escala o de qualsevol altre equip, son exigents. 

De l'11 al 23 de gener ha estat a Oliva, València, fent tasques de preparador físic a jugadors professionals que estan a l'atur o sense equip. Dues setmanes de sessions que programa l'Associació de Futbolistes Professionals (AFE) per donar visibilitat als jugadors aturats en la recta final del mercat d'hivern. 

Les oportunitats a vegades arriben tard. Es va posar com a exemple a Jamie Vardy, actual jugador del Leicester City de la Premier League. 

Ballart. que va treballar a l'escola del Barça al Marroc i va marxar amb Raül Agné i Arnau Sala a entrenar un equip de la segona divisió xinesa, recomana participar en aquestes sessions de l'AFE perquè és una oportunitat per tornar a estar a l'aparador. 

El 90% de jugadors que participen en aquestes sessions troben equip.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar