Publicitat
Publicitat

200 participants a la primera cursa ciclista de la temporada

Bellcaire acull la primera cursa ciclista de la temporada, amb 200 participants. Es va poder celebrar amb permís de la Federació Espanyola de Ciclisme. Jordi Slootjes en va ser el guanyador absolut masculí. En categoria femenina el millor temps el va marcar Elisabet Escursell.



Aquesta és l'Elisabeth Escursell primera en la categoria èlit femení de la cursa ciclista de Bellcaire, celebrada diumenge al migdia.  Era la primera cursa de la temporada i va ser possible gràcies a haver-se inscrit al calendari de la Federació Espanyola de ciclisme.

La cursa era organitzada pel club Nou Empordà Bikes. Els seus responsables es mostraven orgullosos d'haver pogut celebrar-la, tot i les dificultats que s'han hagut d'esquivar.

A les xarxes socials han abundat els missatges de malestar de gent que considera que la cursa no s'hauria d'haver celebrat en context de covid. O que, en tot cas, es podrien obrir moltes altres activitats. Ahir, però, a Bellcaire predominaven els discursos de satisfacció per poder desconfinar l'esport, ni que sigui només sectorialment.

La cursa va transcórrer per un circuit de 13 quilòmetres que, sortint del centre urbà de Bellcaire es dirigia cap Albons, d'aquí a l'Escala pel camp dels Pilans i tornada a Bellcaire. Es van fer sis voltes a aquest circuit, molt planer i ideal per a uns esportistes molt mancats encara de ritme competitiu.El primer a creuar la línia de metre va ser l'holandès Jordi Slootjes del Team Smartdry, amb un temps total d'una hora 52 minuts i 05 segons, imposant-se a l'esprint a Pol Hervas i Marc Ortiz, ambdós de l'MP Group. El grup que va disputar l'esprint el formaven 69 corredors. En categoria femenina, la més ràpida va ser Elisabet Escursell, amb un temps de dues hores 8 minuts i 45 segons.

La cursa havia començat amb 191 corredors, 42 dels quals van abandonar abans d'acabar la prova.Si no hi ha impediment, la pròxima cursa programada està prevista per al 7 de març, en el mateix recorregut. Llavors, en modalitat de Master.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar