Publicitat
Publicitat

'Nocturna' el nou curtmetratge de Carles Roman

Carles Roman presenta un nou curtmetratge de ficció i terror. 'Nocturna' es va produir i gravar en 24 hores en el marc del concurs Acocollona't durant la setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona.

Anunci 0s

'Nocturna' és el títol del nou curtmetratge de Carles Roman. El film, de curta durada, es va fer en el marc del concurs Acocollona't de Girona, que es celebra durant la setmana de Cinema Fantàstic i de Terror. Un dels requisits era gravar-lo i editar-lo en només 24 hores. Roman n'ha parlat al programa 'Parlem' de Canal 10 Empordà.

Es tracta d'una història de terror, ambientada en la situació actual de pandèmia per la Covid-19, portada a l'extrem.

'Nocturna' és un curmetratge que ha comptat amb un pressupost de  50 euros, aprofitant els recursos i la col·laboració d'amics i coneguts de Roman aficionats al cinema. Seguint la filosofia de Produccions Nicinc, treballar el màxim amb el mínim. 

L'afició de Roman per el cinema va començar al 1994 quan va rodar el seu primer curtmetratge 'Arran de Terra' ambientat a Portbou. 

Produccions Nicinc, és el nom de la productora amb què Roman ha anat fent diverses incursions al món del cinema.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar