Publicitat
Publicitat

Mor Sergi Murga, exjugador del FC l'Escala

El futbolista Sergi Murga ha mort atropellat aquest cap de setmana a l'edat de 37 anys. Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor de la furgoneta i l'acusen d'un presumpte delicte d'homicidi per imprudència greu. Murga va fitxar l'estiu del 2017 pel FC l'Escala, però al final va acabar amb el Girona B.

Dissabte al matí, el jugador de futbol Sergi Murga moria envestit per una furgoneta mentre anava amb bicicleta a Castelló d'Empúries, a la carretera C-260, a l'edat de 37 anys. El vincle amb el FC l'Escala naixia a l'estiu del 2017 quan el primer equip, ja amb Ricard Ferrer a la banqueta, incorporava al jugador figuerenc. Finalment no va jugar cap partit perquè va acabar finalment pel Girona B d'Axel Vizuete.

Els escalencs Boran Minic, Pau Ribas i Kike Sánchez van compartir vestidor amb Murga. Minic va jugar amb ell a Peralada, La Jonquera i Girona B i a Instagram destacava que va començar a prendre's el futbol com una professió des que va conexe'l. Ribas va coincidir amb el figuerenc a la seva etapa al Girona B les temporades 2017-18 i 2018-19 i Kike Sánchez va coneixe'l a Peralada el curs 2015-16 i va tornar-se'l a trobar a Girona la temporada 2017-18.

Qui també ha reaccionat a les xarxes socials, a banda de la UE Figueres i el CF Peralada, és el porter del FC l'Escala, Joan Ureña, que comentava que no oblidarà mai les aventures i batalletes que han passat junts. L'esport català s'ha bolcat amb aquesta pèrdua. El món del ciclisme també. Se sent desprotegits i abandonats. 

La federació catalana treballa amb institucions amb temes relacionats amb la seguretat viària per evitar més accidents com aquest.

ACTUALITZACIÓ: llibertat amb càrrecs pel detingut per atropellar mortalment un ciclista a Castelló d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar