Publicitat
Publicitat

La crònica d'una mort anunciada

La falta de públic, les restriccions actuals i les poques estrenes que arriben han obligat a tancar sense data de reobertura els cinemes. Els primers dos casos de proximitat són el Cinema de Roses i Catcinemes de Figueres. De moment el Cinema Montgrí resisteix.

La setmana passada ho explicàvem i aquesta ho confirmem, els responsables del Cinema de Roses i CatCines de Figueres han anunciat el tancament temporal de les seves instal·lacions. Cap dels dos ha avançat una data de reobertura. Les actuals restriccions de mobilitat, la caiguda progressiva d'espectadors i la manca d'estrenes ha fet que mantenir les sales obertes sigui insostenible econòmicament. De moment segueixen en peu els cinemes las Vegas de Figueres i el Cinema Montgrí de Torroella.

Una mostra de la irregularitat d'estrenes la trobem aquesta setmana sis opcions de sis paisos diferents i algun poc habitual com Costa Rica, Hongria, Canadà, França, Corea i una d'Estats Units que la propera setmana ja la tenim disponible a les plataformes. Per aquells que encara disposin d'un cinema proper obert, la destacada de la setmana serà 'Lupin III: The First' film d'animació centrat en el llegendari lladre Arsene Lupin, tant de moda ara gràcies a la sèrie de Netflix. Aquí Arsene Lupin III fa equip amb Leticia per trobar un tresor que ni el seu avi, el mític Arsene Lupin va poder obtenir mai.

Aquesta setmana per gaudir del setè art, ens haurem de quedar a casa. Doncs les plataformes, ofereixen certes propostes interessants. Pels amants de les sèries, s'estrena 'Los Espabilados' el més nou d'Albert Espinosa a Movistar Plus on cinc joves s'escapen d'un centre psiquiàtric per buscar el seu lloc al món.

Des de Netflix arriba el film 'La excavación' producció britànica amb Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James i Johnny Flynn entre els seus protagonistes. Un drama ambientat als anys 30 a les excavacions de Sutton Hoo, altament reconegudes pel seu valor històric. Una viuda adinerada contracte a un arqueòleg aficionat per excavar uns turonets funeraris de la seva finca. Però el que descobreixen allà va canviar per sempre la història del país.

També a Netflix arriba 'Bajocero' thriller d'acció amb Javier Guitérrez i Karra Elejalde de protagonistes. Una freda nit d'hivern, en una carretera aïllada una furgoneta de presos és brutalment assaltada. Martín el conductor aconsegueix sobreviure, per tant es converteix en l'únic obstacle dels enemics. Ells busquen un pres i no pararan fins a aconseguir-lo, Martin intentarà complir amb els seus deures i principis de policia.

Filmin incorporarà el més nou de Kike Maíllo un thirller de 88 minuts 'Cosmética del enemigo' on es demostra que les amistats sobtades poden ser molt perilloses.

I tanquem el repàs amb 'Palmer' que trobarem a Appel Tv, on Justin Timberlake és Eddie Palmer un exestrella del futbol universitari que va destrossar la seva carrera. Després de dotze anys a la presó, torna a la seva ciutat natal. Allà crearà una connexió especial amb un nen marginat i s'enamorarà de la seva professora. Quan sembla que el seu futur té bones perspectives, el seu passat tornar per amenaçar-lo.

Aquestes i totes les estrenes de la setmana les trobareu detallades al programa Streaming_tv de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar