Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament estudia fer un tercer camp de futbol

L'Ajuntament de l'Escala té prevista una partida al camp de futbol. Els tècnics estan redactant un projecte per comprovar quines són les mancances d'aquest espai que s'omple de mainada per practicar l'esport més mediàtic del municipi. El regidor d'Esports ha explicat que es podria fer un camp de futbol 5.  

Anunci 0s

Dos són els projectes que té previstos fer l'Ajuntament de l'Escala al camp de futbol a curt i llarg termini. El primer seria fer un tercer camp, aquest de futbol 5, a un dels laterals d'aquest equipament esportiu, una actuació que permetria descongestionar els camps d'herba natural i artificial, més ara amb la pandèmia que els entrenadors han de fer entrenaments per grups. En el nou camp es farien els entrenaments dels més petits i també el dels porters.

I el segon seria la renovació de les torres de llum, que són les de l'antic camp de futbol Miramar. Sí que hi ha bona il·luminació, però encara es podria millorar una mica més. L'objectiu és passar a la tecnologia LED.

També s'està avaluant si s'actuarà al bar de la instal·lació.

Serien diverses actuacions per adaptar la instalació a les necessitats actuals.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar