Publicitat
Publicitat

La primera cursa social ciclista de Bellcaire passarà diumenge per l'Escala

En el marc de la primera cursa social ciclista de Bellcaire d'Empordà, 200 corredors passaran per l'Escala aquest diumenge. La cursa té permís de la Generalitat i de la Federació Espanyola de Ciclisme per poder disputar-se, malgrat les restriccions anti-covid actuals. 

El proper diumenge 31 de gener, Bellcaire d’Empordà inaugura la pretemporada ciclista a les comarques de Girona amb una cursa que tindrà pas per l'Escala. El circuit previst, és de 13 quilòmetres i enllaçarà Bellcaire amb Albons, l'Escala i tornada a Bellcaire, que serà el punt d'inici i final de la cursa. Concretament a l'Escala passaran per la GI-623, que per situar-nos, és la carretera que enllaça la rotonda on es troba El Molí de l'Escala amb el polígon industrial. Els ciclistes hauran de fer fins a 6 voltes a aquest circuit, per completar el recorregut previst de 78 quilòmetres. La sortida serà a les 10 del matí, i es preveu una durada de 2 hores. 

La cursa tindrà una alta participació, amb 200 ciclistes, ja què en un dia es van omplir les places per poder participar-hi. Aquesta competició es podrà disputar, ja que s'ha inscrit al calendari de la categoria Nacional de la Federació Espanyola de Ciclisme i per tant, es tracta d'una competició estatal i la normativa permet que aquests tipus de competicions es puguin disputar. A més a més, també compta amb el permís del Procicat, malgrat les restriccions per disputar competicions esportives d'àmbit català. L'organització, de la mà del Club Ciclista Nou Empordà Bikes, amb seu a l'Escala, ha previst fins el darrer detall tots els punts exigits per fer segura la cursa seguint el Protocol Covid-19 que estableix la Federació Catalana de Ciclisme. Per la seva part, l'Ajuntament de Bellcaire, assegura que s'han revisat i es compleixen totes les normatives establertes per la Generalitat de Catalunya. 

Aquesta cursa inaugura la pre-temporada ciclista de la Federació Catalana que està treballant per pofer oferir un calendari, en totes les seves modalitats , quan les condicions sanitaries millorin. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar