Publicitat
Publicitat

Arriben les PCR d'automostra a les escoles

Professorat i personal dels centres educatius escalencs s'han fet la prova per detectar si hi ha positius de Covid. Els testos arriben amb 3 setmanes de retard. 

Els centres educatius de l'Escala han realitzat les proves PCR per detectar possibles casos positius de Covid als centres. Professorat i personal no-docent han fet el cribratge amb automostra de la PCR al mateix centre. Ahir va ser el torn de l'Escola Esculapi i l'Escola Bressol Ballmanetes, mentre que aquest matí ha sigut el torn de l'Institut El Padró i l'Escola Empúries. Uns cribratges, que es creu, arriben amb retard, ja que la seva principal funció era trobar possibles positius de covid contagiats durant les festes de Nadal. 

La previsió del Departament d'Educació era de fer els testos progressivament durant el mes de gener amb un total de 170.000 PCR d’automostra a tothom qui treballi a les instal·lacions, no només als docents. S’hi han inclòs, per tant, tant el personal d’administració i serveis com els responsables de neteja o els monitors de menjador, entre d’altres



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar