Publicitat
Publicitat

Tancament del Museu Monogràfic MAC Empúries

El MAC Empúries ha tancat temporalment el museu monogràfic i la sala d'Asclepi, per obres de remodelació de l'espai. Així s'ha habilitat per un temps una exposició alternativa,'Tresors d'Empúries', per gaudir de les peces més interessants exposades al museu.

El Museu Monogràfic d'Empúries, que recull una mostra de peces arqueològiques sorgides de les excavacions de la ciutat grega i romana d'Empúries i del seu entorn immediat està tancat al públic des del passat 9 de desembre. El motiu, les obres de remodelació que s'han de portar a terme a finals del primer trimestre del 2021. Així mateix la sala Asclepi tampoc es pot visitar. Unes obres destacades i programades des de feia temps, que han arribat en un moment delicat culturalment parlant, però ideal per portar a terme aquestes tasques de manteniment i remodelació. 

Mentre el museu estigui tancat al públic, es podrà seguir gaudint d'algunes de les peces imprescindibles de la col·lecció a l'exposició temporal Tresors d'Empúries. Aquesta mostra temporal permet contemplar i gaudir d’una àmplia selecció de peces  rellevants conservades a les col·leccions del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries, veritables tresors de l’arqueologia emporitana, que constitueixen el complement indispensable de la visita al recinte arqueològic.

 

Des del MAC Empúries s'anima a tots els escalencs a gaudir de l'entorn magnífic d'Empúries i la seva exposició.

 

 

El jaciment i el museu es poden visitar de manera individual, en grups familiars o organitzats, dins l'horari habitual per a la temporada de tardor: de dimarts a diumenge de 10h a 17h No cal reserva prèvia per la visita individual, podeu retirar les entrades a les taquilles del museu fins les 16:30h. Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 972 77 02 08 o al correu macempuries.cultura@gencat.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar