Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música lamenta la incertesa per no poder fer classes presencials

L'Escola de Música El Gavià lamenta que les mesures anti-covid variin tant sovint. Ara fa totes les activitats online. Només s'han suspès les classes dels més petits. També es posposa el projecte de gravació d'un CD per la setmana cultural.

Els centres de serveis educatius no reglats, com ara escoles de música, no són considerats essencials i, en la stiuació de confinament municipal actual se'ls obliga a fer l'activitat telemàticament. Això, en el cas de l'Escala i l'Escola de Música el Gavià ha obligat a adaptar les programacions i a fer classes telemàtiques. El centre s'ha adaptat a la nova situació però les anades i vingudes de les limitacions decretades pel govern provoquen que el programa s'hagi d'adaptar setmana a setmana i això generi no poques angoixes.

De tots els serveis que ofereix l'escola, només s'han hagut de suspendre les classes dels més petits, del nivell de sensibilització musical.

David Pellicer ha valorat molt positivament com s'han adaptat els alumnes a les classes telemàtiques i n'ha destacat especialment el factor de socialització que suposen aquestes trobades, encara que siguin a través d'una pantalla.

Malgrat es puguin fer les classes, hi ha projectes que no es podran fer realitat. És el cas de la gravació d'un CD de cançons de bressol i de nadales que es volia fer per la setmana cultural d'enguany, a mitjans de febrer.

La situació de confinament municipal i classes telemàtiques no es revisarà, almenys fins el 7 de febrer vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar