Publicitat
Publicitat

La vintena edició del MIC haurà d'esperar

Per segon any consecutiu, el prestigiós torneig de futbol base MIC no podrà aterrar a les comarques gironines per l'evolució de la pandèmia. L'organització no es rendeix i el març valorarà si programarà el MIC Summer Cup, una competició que es faria al juny per fer costat als equips locals, estatals i internacionals.

La direcció del MIC, Mediterranian International Cup de futbol, ha anunciat que la vintena edició del torneig es posposa per la Setmana Santa de 2022. Ara mateix, les condicions sanitàries actuals arreu del món fan impossible organitzar una competició que reuneix equips de tot el món. 

Abans que arribi l'edició de 2022, l'organització s'estaria plantejant fer un torneig a finals de juny d'aquest any per fer costat als equips locals, estatals i internacionals que han donat suport al torneig en les dinou edicions. Seria un torneig adaptat a les circumstàncies i que s'anomenaria MIC Summer Cup.

Sí que és un cop fort, però l'organització ja treballa perquè l'edició de 2022 sigui la millor de la història.

Com ha rebut la notícia l'Escala?

L'última edició del MIC va ser el 2019 perquè el 2020, el torneig va haver de suspendre's. La pandèmia tot just acabava de començar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar