Publicitat
Publicitat

Una mica de tot a les sales de cinema

Aquesta setmana a les sales podem trobar drama, terror i amor. Tot i no acabar d'arrencar, les sales intenten oferir varietat. Pel que fa a les plataformes digitals, arriben propostes interessants i molt diverses.

La pandèmia ha deixat les sales de cinema desplomades, les restriccions inicials van fer ajornar un bon nombre d'estrenes destacades i les restriccions actuals els han acabat de rematar amb la falta de criteris amb les mesures culturals. Cas a part són totes les produccions que han quedat frenades o que fins i tot no han iniciat rodatge. Sense material, les sales tampoc poden oferir una programació estable. Per aquest i altres motius, el cinema de Figueres ha decidit tancar dos dies a la setmana.

Pel que fa a estrenes aquesta setmana hi ha tres novetats destacades, i molts cinemes han apostat per reestrenar les pel·lícules nominades als Goya com 'Las Niñas' o 'Adú'. Des de Rússia arriba el drama de la setmana amb 'El profesor de Persa' on un jueu enviat a un camp de concentració a Alemanya evita la seva execució quan jura ser presa. Gràcies a la mentida salva la vida, però la seva farsa haurà de continuar, ja que l'oficial del camp vol aprendre l'idioma.

Des d'Itàlia, arriba 'La maldición de Lake Manor' on un jove paralític viu en una mansió amb la seva mare i té prohibit sortir de la zona. L'arribada de la nova criada portarà llum a la rutina del nen.

I des de Noruega arribarà 'Hope' el drama romàntic de la setmana amb Stellan Skarsgard de protagonista. Aquí una famosa coreògrafa li diagnostiquen càncer la nit abans de Nadal, un cop assimilat el cop torna a casa seva on l'esperen un marit i els seus tres fills. Els dos decideixen no dir res fins no confirmar tots els resultats. Els pronòstics són molt dolents, així serà com la parella decidirà recuperar el seu amor, perdut i abandonat, per l'èxit laboral i el dia a dia.

Qui no pateix tant per a les produccions i la programació són les plataformes digitals nodrides amb propostes de totes les parts del món. Els que sí que pateixen més són els espectadors, que veuen com les noves temporades de sèries emblemàtiques tarden molt a arribar, conseqüència una vegada més de les aturades de rodatge per coronavirus. A les plataformes hi trobem varietat entre elles la sèrie 'Destino: La saga Winx' adaptació en imatge real de la saga d'animació 'Winx Club'. Una producció destinada ara a un públic juvenil i amb una narrativa i imatges més fosca que l'original. Una sèrie de la qual Netflix espera grans resultats.

Movistar+ estrena 'Mama te quiere' film del seu paquet d'exclusives, pel·lícules que no s'han estrenat a les sales i fan el salt directament a plataformes. Sarah Paulson protagonitza aquest thriller on veure'm que passa quan una mare t'estima massa.

Amazon Prime Video estrena la sèrie espanyola '3 Caminos' on cinc amics i el camino de Santiago seran testimonis del pas del temps i de l'existència de cada un al llarg de tres dècades.

Finalment destacar 'Perdiendo a Alice' thriller de suspens on una directora de cinema anomenada Alice, comença a sentir una forta obsessió per una jove guionista. Una sèrie israeliana que podreu trobar a Appel Tv.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar