Publicitat
Publicitat

L'estatal de tennis taula del febrer passa al maig i juny

Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau hauran d'esperar fins al juny per disputar el torneig estatal que estava previst a principis de febrer. El repunt dels casos de coronavirus han fet que la federació espanyola de tennis taula ajorni un dels torneigos més importants del panorama nacional.

Anunci 0s

La federació espanyola de tennis taula ha decidit ajornar el torneig estatal de Valladolid per més endavant. Tradicionalment es disputada a principis de febrer, però enguany arran de la pandèmia, es celebrarà durant els mesos de maig i juny. Del 14 al 16 de maig, competiran els que militin a les categories sub23, sèniors, veterns i persones amb discapacitat i del 4 al 6 de juny, serà el torn de les altres, que van des dels benjamins fins a juvenils, la categoria d'Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau. 

Era completament inviable reunir a un pavelló 400 persones i injust que els pares s'haguéssin de quedar mentre els fills competeixen. 

Sí que s'ajorna tot, però estan contents perquè els jugadors que tenen llicència estatal poden entrenar.

Com que el torneig estatal serà al maig i juny, el top serà el mes de setembre. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar