Publicitat
Publicitat

Cal conscienciar els joves que han de complir la normativa sanitària

El regidor de Joventut Marc Frigola creu que cal una tasca important de conscienciació al joves per tal que respectin les mesures de mobilitat establertes  per la pandèmia. Entén les inquietuds del jovent però els demana responsabilitat.

Els joves són un dels grups socials que pateixen més la restricció de mobilitat a causa de la pandèmia.A l'Escala s'han donat casos de trobades a diferents punts del municipi en les que no s'han adoptat les mínimes mesures per evitar contagis.El Regidor de Joventut, Marc Frigola, explica que entén l'actitud dels joves, però que no es poden tolerar comportaments irresponsables i aposta per fer un esforç de conscienciació.Marc Frigola ho explica al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on es refereix també al Festival Ítaca, en el que serà el tercer intent per posar-lo en marxa.El mal temps i la pandèmia van aigualir les dues primeres edicions.La tercera s'havia de celebrar per Setmana Santa, però ja s'ha ajornat en data exacte i cartell encara per definir.

Durant el 2020 moltes de les activitats que s'havien previst des de Joventut s'han hagut de suspendre, entre les quals la posta en marxa d'un grup escolta, que es vol reactivar de cara al proper estiu.

Frigola és també regidor d'Ocupació i destaca la importància de projectes com l'Okupal't. Explica que omplen us espai de formació professional que ara mateix no està cobert, ja que tothom el que busca són titu·lacions universitàries.

La Casa de la Vila es pot veure íntegre en diferents reemissions per la TDT i també a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar