Publicitat
Publicitat

Acabades les obres entre la Plaça Víctor Català i la Placeta del Peix

S'han acabat les obres de  renovació de la vorera del carrer pintor Joan Massanet, entre la placeta del peix i la plaça Víctor Català. La intervenció ha servit també per renovar la reixa de la cruïlla d'aquest carrer amb el carrer Calvari. 

Aquesta setmana s'han donat per finalitzats els treballs de renovació i millora de l'entorn de la Plaça Víctor Català. Concretament les obres han consistit en renovar la vorera de la dreta en sentit pujada del Carrer Pintor Joan Massanet, entre la placeta del peix i la Plaça Víctor Català. La intervenció també ha servit per canviar un parell de reixes pluvials, la situada a la cruïlla d'aquest mateix carrer amb el carrer Calvari i la que es troba situada a la cantonada entre la Plaça Víctor Català i el Carrer Empúries. 

La intervenció de millora en aquest entorn de la plaça ha tingut un cost de 26 mil euros. Es va iniciar a primers de desembre i es va aturar abans de les festes de Nadal. La setmana passada se'n van reprendre els treballs. Ara, un cop acabades les obres, el carrer de Gràcia i el passatge del Sòl d'en Sagué, recuperen el sentit de circulació habitual, el qual, s'havia invertit durant aquestes intervencions per donar sortida als vehicles que baixaven del carrer Enric Serra.

Aquests propers mesos l'Ajuntament té previst fer altres actuacions de millora al municipi i finalitzar obres que ja estan en marxa com les del Carrer Sàlvia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar