Publicitat
Publicitat

A punt el primer número del nou format de la revista 'L'Escalenc'

A punt el primer número del nou format de la revista 'L'Escalenc', que torna als quioscos coincidint amb l'inici d'any 2021 i després de superar entrebancs importants. Els interessats en tenir-la s'hauran de tornar a subscriure.

Si res ho impedeix, a finals d'aquest mes de gener la revista 'L'Escalenc' tornarà als quioscos del municipi.Ho farà en un nou format, amb 4 planes més i totalment en color.S'ha volgut rentar la cara a la revista i donar-li un aspecte més modern i atractiu pe lector.S'ha treballat sobre una maqueta amb articles antics que ha anat evolucionant fins al que es podrà veure al número de gener.El canvi és també la consolidació del relleu en la gestió de la publicació, un procés iniciat fa tres anys que ha patit entrebancs importantsL'Escalenc s'haurà de recollir a les llibreries, on es podrà comprar quan es vulgui o es podrà esser subscriptor.Les persones que eren subscrites fins ara hauran d'actualitzar les dades.Els antics subscriptors podran recollir el nou número de revista al punt habitual i hauran d'omplir la butlleta. Per rebre el número següent ja hauran d'haver actualitzat es dades.En quan als continguts es mantenen la majoria de seccions tot i que l'objectiu és obrir la revista a noves col·laboracions i continguts.

Els nous responsables de l'Escalenc es senten orgullosos de continuar tirant endavant la revista.L'Escalenc serà bimensual i tindrà un cost de 3 euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar