Publicitat
Publicitat

Empúries perd la Batalla Monumental

El Jaciment d'Empúries perd davant de la ciutat romana de Tàrraco. L'enfrontament entre les dues ciutats clàssiques aa estat el primer del programa de TV3, Batalla Monumental. 

Finalment, no ha pogut ser i el Jaciment d'Empúries ha perdut davant de la ciutat imperial de Tàrraco. Els dos monuments clàssics s'enfrontaven al programa presentat per Roger de Gràcia, Batalla Monumental de Televisió de Catalunya. 

Tàrraco ha aconseguit ser el primer monument que passa a la gran final del programa amb el 59% dels vots dels participants. Es podia votar durant aquesta setmana passada a través de les xarxes socials del programa. El recompte final ha estat de 14.102 vots a favor d'Empúries i 18.301 vots a favor de Tàrraco. 

Cada setmana s'enfronten dos monuments històrics de Catalunya. Aquesta setmana és el torn del Castell de Cardona i el Castell de Miravet. El programa tornarà a passar per l'Alt Empordà aquest pròxim diumenge, on es donarà el tret de sortida per l'enfrontament entre el Monestir de Sant Pere de Rodes, al Port de la Selva, contra l'esglèsia romànica de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar