Publicitat
Publicitat

Valery Fernández fa el primer doblet com a professional

L'escalenc Valery Fernández ajuda al Girona FC a fer un pas més a la Copa del Rei. Gràcies als seus dos gols, els de Francisco Rodríguez eliminen a un equip de Primera Divisió, com és el Cadis, i accedeixen als vuitens de final. És el primer doblet de Valery com a professional i les primeres dianes a Montilivi.

Valery Fernández fa dos gols contra el Cadis, equip de Primera Divisió, i classifica al Girona als vuitens de final de la Copa del Rei. L'escalenc va ser titular i va jugar tot el partit. Les dues dianes van ser a la segona part.

Al minut 48, el dorsal 20 rebia una gran assistència de Nahuel Bustos i Valery, amb el peu dret, avançava als gironins. I ja al 57, Valery va fer el segon. Samu Sáiz feia una centrada tova a l'àrea i abans que Fernández fes el segon, la pilota tocava a l'esquena de Nahuel.

Amb aquestes dues dianes, l'escalenc ja porta quatre gols amb el Girona. El primer va ser també un 16 de gener de 2019, però al camp de l'Atlètic de Madrid, el gol a la lliga contra el Saragossa i aquests dos a casa contra el Cadis. Per celebrar la gran actuació, Valery va sopar sushi amb la seva família.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar