Publicitat
Publicitat

El CAP comença a vacunar els professionals

Només dotze professionals del CAP de l'Escala s'han pogut vacunar contra la COVID amb els dos vials que els ha fet arribar Salut. S'han seleccionat metges i infermeres que treballen en contacte directe amb pacients afectats pel virus.

El CAP de l'Escala ha començat a vacunar els professionals que treballen al centre.Han rebut la vacuna només els que estan en contacte directe amb casos positius, i és que tant sols han arribat dos vials, el que equival a dotze dosis de vacuna.La metge d'urgències Mandy Roa ha rebut una d'aquestes dotze primeres vacunes.Creu que és molt necessària pels qui són a primera línia.La vacuna és l'esperança per sortir de la pandèmia.A pesar del que es pugui dir, s'explica, és segura.

Ara des del CAP es queda a l'espera de l'arribada de més dosis per vacunar tot el personal i acte seguit les persones amb patologies que les fan més sensibles al virus.Els que han rebut la primera dosi tocaria la segona en unes tres setmanes.

El personal sanitari ha mostrat satisfacció per una banda, per haver començat la vacunació, però decepció de l'altre, amb només dos vials i 12 vacunes rebudes en aquesta primera entrega.S'espera que Salut en comenci a enviar de manera massiva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar