Publicitat
Publicitat

Molt bona audiència de Canal 10 durant el 2020

Canal 10 ha tancat el 2020 amb una audiència mitjana de 18.000 espectadors diaris. Aquestes xifres s'analitzen diàriament des de l'any passat i confirmen la fidelització de l'audiència de Canal 10 Empordà. 

Canal 10 tanca l'any 2020 amb un dels millors resultats d'audiència, xifres que es controlen des del 2018 mitjançant programes especialitzats amb dades televisives. Amb aquestes xifres la televisió tanca l'any amb una audiència diària d'uns 18.000 espectadors, números més que bons per una televisió local. 

Les dades confirmen la fidelització dels espectadors de Canal 10, sobre estadístiques queda clar que els programes informatius són els puntals de la casa. Altres programes com Esports 10, Streaming_Tv, el Parlem o La casa de la vila també registren bons números, tot i que són productes més dirigits a un públic concret. L'aposta per retransmissions en directe ha estat molt ben rebuda per la gent, aconseguint pics d'audiències molt importants amb els concerts de Festa Major o el Campament Reial. Els bons resultats obtinguts fan replantejar els continguts en directe com una oferta sòlida i on cal apostar.

La gran aposta per aquest 2021 serà la pàgina web i les xarxes socials, la tendència ens mostra una clara migració de la televisió convencional al consum a la carta. Canal 10 disposa des de fa temps d'un portal web amb ple funcionament i amb una mitjana de 9000 visualitzacions de vídeo al mes. Pel que fa a les xarxes socials, que va més per modes i èpoques, canal 10 està present a Facebook, Twitter i Instagram. 

Canal 10 incorporarà aquests canvis al llarg del 2021, per millor continguts i per seguir amb les bones dades d'audiència. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar