Publicitat
Publicitat

Les millors opcions a les plataformes

 Aquesta setmana les sales de cinema només incorporen 5 novetats i de perfil baix, les millors opcions de la setmana les trobem a les plataformes digitals amb un duel entre Disney+ i Netflix. 

Setmana molt light a les sales de cinema, amb un total de 5 estrenes i moltes d'elles no arribaran a les cartelleres dels cinemes de proximitat. Les dues que tenen més opcions són 'Els Elfikins' i 'Vacaciones contigo... y tu mujer'. La primera és una proposta pels més menuts de la casa, 'Els Elfikins' arribarà doblada al català. I explicarà la història dels Elfikins uns éssers que durant dos-cents anys han viscut sota terra, però un dia tres valents decideixen pujar per viure una gran aventura. Així serà com coneixeran un xef una mica rondinaire que els farà descobrir el seu vertader propòsit.

 

I la proposta francesa arriba amb la comèdia 'Vacaciones contigo... Y tu mujer', aquí una professora esta esperant les vacances d'estiu per gaudir-les amb el seu amant, el pare d'un dels seus alumnes. Però ell li confirma, que passarà les vacances amb la seva família. La professora incapaç d'esperar l'arriba del seu amant decideix reunir-se amb ells per sorpresa. Per això iniciarà un viatge que per ella serà tot un repte perquè una urbanita total s'haurà d'adaptar a la muntanya, els animals i el senderisme. 

Les millors opcions aquesta setmana les trobarem a les plataformes amb un duel entre Disney i Netflix. La primera plataforma arriba amb una de les seves grans apostes de l'any, parlem de 'Bruja escarlata y Visión'. Primer spin-off dels personatges de l'univers Marvel. Explicar el seu argument és un mica complicat doncs, no hi ha molts detalls. Només sabem que Bruja escarlata, qui té el poder de modificar la realitat, viu atrapada amb Vision a una espècie de sitcome. Amb ells viatjarem de l'edat d'or fins a l'actualitat. 

 

I Netflix contraatacarà amb 'A descubierto' un film d'acció amb el que volen aconseguir el primer gran blockbuster de l'any. Protagonitzat per Anthony Mackie aquí ens presenten un supersoldat, en realitat un androide dissenyat per ser la màquina perfecta. Al seu costat tindrà un jove pilot de drons qui l'haurà d'ajudar a localitzar un dispositiu que amenaça amb acabar amb el planeta. Aquest dispositiu es troba en una zona amagada i altament vigilada.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar