Publicitat
Publicitat

Víctor Puga podria ser diputat a la Diputació passades les eleccions al Parlament

Víctor Puga podria substituir Sílvia Paneque a la Diputació de Girona si aquesta obté acta de diputada al Parlament. L'alcalde de l'Escala és el substitut de Paneque a la Diputació, però no es vol pronunciar fins passades les eleccions.

L'actual portaveu del PSC a la Diputació, Sílvia Paneque és la cap de llista dels socialistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al 14 de febrer. Víctor Puga és el seu substitut a la Diputació, el que implica que, si el PSC obté almenys un diputat a les eleccions catalanes, deixarà una plaça vacant a la Diputació que podria ocupar l'alcalde de l'Escala. Puga, però, es fa pregar i  explicava ahir a l'entrevista de l'espai "Alcaldia" de Ràdio l'Escala que no vol plantejar-se fer el salt del Consell Comarcal a la Diputació fins passades les eleccions.

Si Puga ocupés la vacant de Paneque, hauria de deixar la vice-presidència que ocupa ara al Consell Comarcal de l'Alt Empordà, on el PSC governa juntament amb Junts per Catalunya.

En tot cas, aquest debat ha sorgit just la setmana que tot apunta que finalment les eleccions al Parlament seran ajornades fins a finals de maig o principis de juny per esquivar la tercera onada de la pandèmia de Covid-19. Puga es decantava ahir per no suspendre-les, si bé entenent que s'ha de prioritzar sempre la salut de les persones.

Avui, si no hi ha ajornament, falta un mes just per a la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar