Publicitat
Publicitat

La UBET reparteix 2021 il·lusions

La Floristeria Mar Flor, reparteix el premi de 2021 il·lusions amb el número 19.570. Ara només falta saber qui ha estat el guanyador del segon premi, l'iPhone, ja que de moment no ha sortit el guanyador del número 3.436 premi que ha repartit la botiga D'Cora Casa i regals.

La UBET ha fet entrega del premi 2021 il·lusions, corresponent al número 19570 primer premi del sorteig del nen. Una butlleta que ha entregat la Floristeria Mar Flor, qui creu que aquestes activitats ajuden a dinamitzar el comerç local.

 

Així mateix ho creu, Neus Grau, guanyadora del premi. Qui confessa que els sortejos de la UBET són incentiu per comprar al comerç de proximitat. 

 

L'afortunada s'ha emportat 2021 euros repartits en xecs mensuals de 200€ per gastar en establiments associats a la UBET quedant exclosos els mesos de juliol i agost. Una fórmula interessant i que serveix per repartir i conèixer les botigues de l'Escala. 

 

La Floristeria Mar Flor no és la primera vegada que reparteix un premi de la UBET, l'última vegada va ser l'any 2007. 

 

Per qui si és la primera vegada és per Neus Grau, qui confessa que no sol participar en jocs d'atzar.

 

Ara el que falta és saber qui ha estat el guanyador del segon premi, el corresponent a l'iPhone. La butlleta la va entrega la botiga D'Cora, però de moment no ha sortit la persona agraciada amb el número 3436.

De moment la junta ha d'esperar uns tres mesos per tornar a sortejar l'iphone. Ja s'està pensant amb un possible tercer sorteig que garanteixi guanyador en cas de no sortir la butlleta premiada amb el número 3436.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar